Onze werkwijze

Leg een stabiele basis voor het maximale Google Ads of social media ads resultaat aan de hand van onze effectieve werkwijze. Hoe we dat doen en welke resultaten dat oplevert? Dat lees je hieronder!

Stap 1

UX expert review en strategie

In deze voorbereidende fase nemen we de huidige website en eventuele bestaande campagnes kritisch onder de loep. Door te kijken naar knelpunten van jouw website brengen we verbeteringen aan om conversieratio’s te verhogen. Tegelijkertijd bepalen we de best mogelijke strategie voor de Google Ads of social media advertenties, om een goede basis te leggen voor de best mogelijke resultaten.

Stap 2

Implementatie en optimalisatie

Nu de strategie en campagnes zijn ingezet, komen de eerste resultaten binnen. De algoritmes van Google, Facebook of LinkedIn hebben meestal zo’n maand nodig om te begrijpen hoe de ads het best ingezet moeten worden, het is belangrijk dat we het systeem die tijd geven. Daarna worden doorlopend optimalisaties doorgevoerd om een zo hoog mogelijke ROI te realiseren. Dit is vaak een erg leuke fase, omdat je resultaat beetje bij beetje ziet verbeteren.

Stap 3

Opschalen

Zodra de ROI op het gewenste niveau zit is het tijd om op te schalen door volumes te vergroten. Op deze manier kun je als bedrijf structureel gaan groeien. Hieronder lees je cases en resultaten die we met deze werkwijze behalen!

searchlab kantoor
kantoor searchlab
searchlab kantoor
kantoor searchlab

Hoe wij jou bij ons werk betrekken

Om goed resultaat te behalen is het goed dat jij weet wat wij doen, maar dat wij ook weten wat er bij jullie speelt en wat jullie belangrijk vinden. Zo ontstaat er een intensieve samenwerking waarbij we elkaar eerder als collega zullen zien dan als externe partner.

Maandelijkse rapportage

Elke maand rapporteren we wat we gedaan hebben, wat resultaten zijn geweest, en wat we gaan doen om resultaat te verbeteren. Hier kun ook jij je feedback en input geven. Afhankelijk van de grootte van de samenwerking overleggen we ook vaker over de voortgang.

Driemaandelijkse evaluatie

Elke drie maanden kijken we of we op koers zitten met onze doelstellingen. We kijken dus terug, maar net zo goed vooruit over de nieuwe acties die de komende maanden zullen volgen.

Prijzen

We werken met vaste prijspakketten, die starten vanaf €500 per maand. Wil jij de exacte kosten weten als we voor jou aan de slag zouden gaan? Neem dan contact met ons op!

Vanaf €500,-
Klaar om te groeien met jouw bedrijf?

Kom in contact

Laat ons dat dan weten! Wij kijken er naar uit om kennis te maken en er samen de schouders onder te zetten!

020 261 6047

Rapenburgerstraat 173, Amsterdam – Bekijk op Maps

Laat ons dat dan weten! Wij kijken er naar uit om kennis te maken en er samen de schouders onder te zetten!

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mail *

  Telefoonnummer

  Maandelijks advertentiebudget

  Mijn bericht