Instagram/Facebook Ads: €0,55 betaald per verkochte Monsterbox

18 July, 2023
Social Media Ads

Houd je van een verrassing, af en toe een lekkernij of vind je het simpelweg leuk nieuw bedachte producten te proberen? Dan is Monsterbox misschien leuk voor jou eens te proberen! Een Monsterbox bevat een groot aantal nieuwe, wisselende producten die je kunt proberen en beoordelen. Denk aan een nieuwe frisdrank, een vegan proteïnemix of een duurzaam schoonmaakmiddel. En om de boxen te verkopen klopte het team van Monsterbox een tijd geleden al bij ons aan.

Een product dat bij uitstek geschikt is via social media ads te verkopen

De Monsterbox wordt eens in de zoveel tijd verkocht, en ons team is al enkele jaren betrokken om elke editie tot een succes te maken via online advertenties. Zo ook voor de editie van dit voorjaar.

Dit product is bij uitstek een product om te verkopen via advertenties via Instagram en Facebook. Het is niet echt iets waar je in Google naar op zoek gaat, maar targeting opties binnen Facebook geven wel mooie mogelijkheden de juiste mensen te bereiken. Zo werden er de volgende targeting opties ingezet:

Vrijwel direct na het aanzetten van de advertenties begon het te lopen.

Resultaat: We betaalden €0,55 aan kosten per verkoop van één box met een ROAS van 25

Direct zagen we de eerste verkopen binnendruppelen. Met uiteindelijk het resultaat dat we €0,55 betaalden per verkoop van een Monsterbox, wat ervoor zorgde dat er uiteindelijk €25 aan omzet werd verdiend voor elke €1 die we uitgaven aan advertenties. Met dit resultaat werken we nu weer toe naar het najaar, wanneer de nieuwe boxen weer verkrijgbaar zijn!