Maar wie zijn we eigenlijk?

Onze missie

Wij geloven dat online marketing voor elk bedrijf van toegevoegde waarde kan zijn. En dat online marketing verder gaat dan een Google Ads of SEO campagne.

Online marketing gaat om het ontwikkelen van een merk, het creëren van waarde. Het bouwen van een imago dat aanspreekt bij de consument, om van jou een voorloper te maken. Hoe doen we dit nu concreet? Door bijvoorbeeld omnichannel strategieën te ontwikkelen, en zo een gestroomlijnde en aantrekkelijke customer journey te ontwikkelen.

Ten slotte geloven we ook dat online marketing geen rocket science is. We proberen jou ook te ontwikkelen in je kennis van zaken. Als jij begrijpt wat er allemaal mogelijk is, kun je ons van munitie voorzien om samen de effectiefste campagnes neer te zetten.

Wij zijn jouw marketing collega.

Onze werkwijze gaat verder dan enkel het uitvoeren van een Google Ads of SEO campagne. We adviseren proactief over hoe de website verbeterd kan worden, hoe andere kanalen kunnen aansluiten op onze doelstellingen, of over nieuwe mogelijkheden die in de toekomst bruikbaar kunnen zijn voor onze campagnes. Zodat we meerwaarde kunnen blijven creëren voor jouw bedrijf.

Verwacht geen onverwachte verrassingen.

Wij werken op basis van wederzijdse tevredenheid. Dit betekent dat we niet met lange contracten werken. Wij werken graag met klanten die er voor willen gaan, en klanten kunnen om welke reden dan ook elk moment stoppen met de samenwerking. Deze manier van werken bevalt ons goed, maar houdt wel in dat we altijd transparant moeten zijn over resultaat of over wat we doen.

We gaan voor persoonlijke relaties. Omdat we dat leuk vinden.

Wij doen dit werk omdat we er oprechte interesse in hebben. We vinden het leuk om voor jou de maximale resultaten te behalen, maar leren jou ook graag wat beter kennen. We hoeven niet meteen samen bier te gaan drinken op het terras, maar we vinden het wel leuk om te zien met wie we te maken hebben. Zodat we ook sneller een stapje extra zetten voor elkaar.

Leuk om te weten.

Wat je misschien al eerder hebt gelezen hebben wij ervaring opgedaan bij grotere online marketing bureaus van Amsterdam. Vanuit die ervaring werken we nu voor groot- en klein. Daarnaast geven we regelmatig digital marketing trainingen namens het College of Multimedia in Amstelveen. Hier leren we cursisten meer over SEO, Google Ads, Google Analytics of video- en display advertising.

Mocht je het nou leuk vinden om zo nu en dan een inkijkje binnen Searchlab te krijgen, volg ons dan ook even op Facebook of Instagram. Voor een mix van werkgerelateerde zaken en (vooral) persoonlijke of luchtige onderwerpen.

Ons team

Dit zijn de knappe koppen die je binnenhaalt als je met ons gaat werken

...
Ruud ten Have

De nestor van de groep

Ruud is de man die de touwtjes aan elkaar knoopt. Tot in de details op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de online marketing wereld en in staat om te allen tijde het overzicht te bewaren. Verzorgt regelmatig digital marketing trainingen en is bij uitstek in staat om voor opdrachtgevers de juiste koers tot succes te bepalen. Sport graag en is fanatiek Feyenoord supporter. Maar we hebben hem beloofd dat stil te houden. Voor z’n eigen bestwil.

...
Kevin Schut

De allround marketing guru

Met zijn marketingachtergrond aan de VU is Kevin voor ons ook wel de Dirk Kuijt van het team. Multi-inzetbaar en van alle markten thuis. Bezeten van het online marketing spelletje en niet vies van hard werken. Gaat tot het uiterste om klanten te helpen. Naast online marketing is voetbal z’n grote passie, met Ajax als grote liefde. Wat nog wel eens wil botsen met die jongen uit 010. Geeft regelmatig voetbaltraining aan de jeugd in Amstelveen en kan niet meer zonder z’n elektrische fiets.

...
Jasper Bosman

De extra paar handjes

Jasper kennen we ook wel als de SEO guru, al liggen zijn kennis en kunde inmiddels veel breder dan dat. Brengt structuur aan, ijzersterk in de communicatie en brengt projecten naar een hoger plan. Is het extra paar handjes van het team wanneer nodig en niet vies van een geintje. Maakt graag muziek, imiteert graag meeuwen (ja je leest het goed, sorry Jasper) en is een hardloper in hart en nieren. Komt uit ‘t Gooi, maar je haalt ‘t Gooi niet uit hem.

...
Jurriaan van Drunen

Creative

Jurriaan is ons creatieve brein. Ontwerpt websites alsof het kinderspel is, altijd met uitstekend resultaat. Doet trouwens hetzelfde met z’n huisje. Een nieuw plafond of vloertje, daar draait Jurriaan z’n hand niet voor om.

...
Tom Cépèro

De marketing strateeg

Van kamperen in eigen land tot backpacken in Nieuw-Zeeland. Al reist Tom tegenwoordig vooral alle hoeken van online marketing af als allround marketeer. De gelukkige die dagelijks met de benenwagen naar kantoor komt, maar ook weekendse tripjes naar Zeeland kunnen niet ontbreken. Zorgt ervoor dat zodra de vijf in de klok zit, de koelkast direct open gaat.

Kom jij ons team versterken?

We zijn druk op zoek naar nieuwe stagiaires, een SEO- en een SEA topper. Denk je ons nou een leuk clubje te vinden? Stuur ons dan snel een berichtje, we ontvangen je graag snel in ons kantoor. De fruitsap staat al klaar!

logo

“Een aanrader voor elke MKB of corporate organisatie”