Even kennismaken

8+

Jaar ervaring

±200

Merken geholpen

250+

Professionals opgeleid

Vandaag nog starten met groeien?

Een paar weetjes over ons

We werken in een klein team

We werken in een team van zo’n vijf professionals.

8+ jaar ervaring

En hebben hierin zo’n 200 mooie merken mogen helpen.

250+ externe professionals opgeleid

We geven digital marketing training namens het College of Multimedia.

(Twee)wekelijkse contactmomenten

We werken op een persoonlijke manier zodat je weet wat er speelt.

We houden niet van lange contracten

Bevalt een samenwerking om welke reden dan ook niet? Dan kun je meteen weer stoppen!

Hoe we over dingen denken

Wij ervaren in ons dagelijkse werk dat online marketing voor elk bedrijf waarde kan toevoegen. Maar dat het wel met een slimme benadering moet gebeuren. Wij adviseren proactief over wat er moet gebeuren om jouw bedrijf online beter te laten presteren. Concreet betekent dit dat we adviezen en tips geven over alles wat we weten, ook als we ingehuurd worden voor bijvoorbeeld alleen Google Ads. Dan beperken we ons niet alleen tot Google Ads, maar helpen we jou ook op weg om bijvoorbeeld je website beter in te richten of e-mailmarketing toe te passen. Zodat jouw bedrijf zo goed mogelijk presteert online, en wij meerwaarde blijven leveren.

Daarnaast proberen we voor persoonlijke relaties te gaan, door regelmatig te overleggen. We vertellen jou graag waar wij mee bezig zijn, maar horen dat omgekeerd ook graag van jou. Wat speelt er bij jullie, wat zijn jullie doelstellingen en verdere wensen? We leren je graag wat beter kennen. Dat betekent niet dat we meteen een drankje moeten drinken op het terras, maar we vinden het leuk te weten met wie we te maken hebben. Zo kunnen we ook sneller een stapje extra zetten voor elkaar.

Verwacht ten slotte geen onverwachte verrassingen. We helpen je met alles wat we kunnen, en als we ergens allergisch voor zijn zijn het bedrijven die voor elke extra gewerkte minuut meteen extra kosten factureren. We proberen zo open en transparant mogelijk te communiceren, dat betekent bijvoorbeeld dat we altijd eerst advertenties of website teksten aan jou laten zien, voordat we iets live plaatsen. Jij kunt altijd weten wat er speelt en waarom, en als er wel extra werkzaamheden verricht moeten worden maken we dat eerst bespreekbaar. Zodoende zullen er nooit onverwachte dingen gebeuren.

De knappe koppen van ons team

ruud ten have profielfoto

Ruud ten Have

De man waarmee het ooit begon

Ruud is de man die de touwtjes aan elkaar knoopt. Tot in de details op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de online marketing wereld en in staat om te allen tijde het overzicht te bewaren. Verzorgt regelmatig digital marketing trainingen en is bij uitstek in staat om voor opdrachtgevers de juiste koers tot succes te bepalen. Sport graag en is fanatiek Feyenoord supporter. Maar we hebben hem beloofd dat stil te houden. Voor z’n eigen bestwil.

kevin schut profielfoto

Kevin Schut

De allround marketeer

Met zijn marketingachtergrond aan de VU is Kevin voor ons ook wel de Dirk Kuijt van het team. Multi-inzetbaar en van alle markten thuis. Bezeten van het online marketing spelletje en niet vies van hard werken. Gaat tot het uiterste om klanten te helpen. Naast online marketing is voetbal z’n grote passie, met Ajax als grote liefde. Wat nog wel eens wil botsen met die jongen uit 010. Bewaakt in ons team de performance van de actieve projecten.

tom cepero profielfoto

Tom Cépèro

De strateeg en people manager

Van kamperen in eigen land tot backpacken in Nieuw-Zeeland. Al reist Tom tegenwoordig vooral alle hoeken van online marketing af als marketeer. Begrijpt als geen ander welke strategie opdrachtgevers het best kunnen volgen om succesvol te worden. Binnen ons team zorgt Tom voor de goede sfeer en begeleiding van stagiaires en junioren.

rico luttik profielfoto

Rico Luttik

Het aanstormende talent

Gedurende z’n studie al opgeleid tot digital marketeer, en ooit als stagiair razendsnel opgeklommen binnen ons team. Wisselt enthousiasme af met scherpe analyses en beschikt over een goede dosis mensenkennis. Houdt van sport, lekker eten, en een biertje op z’n tijd. Rico voelt daarom als geen ander aan wanneer de vijf in de klok zit.

Kom jij ons team versterken?

We zijn altijd op zoek naar slimme mensen die ons team verder kunnen helpen. Denk jij daarom van waarde te kunnen zijn voor ons? Stuur ons dan eens een berichtje, of bekijk onze vacatures!