De gezichten achter ons bedrijf

Geavanceerde Google Ads en UX dus. Dat is wat we het liefste doen. Met 9 jaar ervaring en het geven van jarenlange trainingen aan professionals namens het College of Multimedia kennen we alle ins en outs.

Kevin achter computer
toetsenbord searchlab

Onze missie

Wij geloven dat advertenties via Google voor iedereen een winstgevend kanaal zou moeten zijn. Maar we zien ook dat veel bedrijven in de praktijk sceptisch zijn of slechte ervaringen hebben. Dit komt omdat er veel fout kan gaan met online adverteren, en omdat iedereen zich online marketeer kan noemen. Onze missie is om jou op een eenvoudige en begrijpbare manier de kracht van Google Ads te laten zien, zodat jouw bedrijf een voorspelbare groei door kan gaan maken. Door onze kennis en ervaring van online adverteren en UX design te combineren maximaliseren wij het resultaat, en sturen we aan op een positieve ROI en daadwerkelijke winsten.

9+

Jaar ervaring

±200

Merken geholpen

250+

Professionals opgeleid namens het College of Multimedia

Google Partner

Sinds 2015

Wat we belangrijk vinden

Onze beloftes

Door de jaren heen hebben we veel leuke projecten mogen doen. Van nieuwe bedrijven die hun product aan de man willen brengen tot het overnemen van bestaande campagnes van merken die al tientallen jaren bestaan. Maar altijd met dezelfde beloftes.

Optimaal resultaat

We weten alles van Google Ads en UX. Ons team bestaat uit ervaren freelancers die allemaal 9+ jaar ervaring hebben en kritisch geselecteerd zijn. Je werkt dus alleen met ervaren mensen, en wordt niet overgedragen aan juniors.

Samen de schouders eronder

Een opdrachtgever vertelde ons ooit dat hij het mooi vond dat we samen ‘de matrix aan het kraken waren’. Dat is wat we het liefst doen: werken met bevlogen opdrachtgevers, die er samen met ons de schouders onder zetten.

Geen gekke kleine lettertjes

Het werk dat wij verrichten blijft altijd jouw eigendom. Bij de start werken we met een zes maanden contract, die na die periode maandelijks opzegbaar is. Zo weten wij dat jij dezelfde lange termijn visie hebt als wijzelf, maar geven we je wel de vrijheid om na de eerste periode te gaan en staan waar je wil.

Een paar mooie merken die we helpen groeien

Opdrachtgevers Marc en Koen over onze samenwerking

Over ons

Kom werken bij Searchlab

Wij zijn altijd op zoek naar toppers om ons team te versterken. Of je nu een professional bent of student die opzoek is naar een stageplek, laat het ons weten!