De gezichten achter ons bedrijf

Google Ads, social media advertenties en UX design dus. Dat is wat we het liefste doen. Met 10 jaar ervaring en het geven van jarenlange trainingen aan professionals namens het College of Multimedia kennen we alle ins en outs.

Kevin achter computer
toetsenbord searchlab

Onze missie

Wij geloven dat advertenties via Google of social media voor iedereen winstgevende kanalen zouden moeten zijn. Maar we zien ook dat veel bedrijven in de praktijk sceptisch zijn of slechte ervaringen hebben. Dit komt omdat er veel fout kan gaan met online adverteren. Onze missie is om jou op een eenvoudige en begrijpbare manier de kracht van Google of social media te laten zien, zodat jouw bedrijf een voorspelbare groei door kan gaan maken. Door onze kennis en ervaring van online adverteren en UX design te combineren maximaliseren wij het resultaat, en sturen we aan op een positieve ROI.

9+

Jaar ervaring

±200

Merken geholpen

250+

Professionals opgeleid namens het College of Multimedia

Google Partner

Sinds 2015

Wat we belangrijk vinden

Onze beloftes

Door de jaren heen hebben we veel leuke projecten mogen doen. Van nieuwe bedrijven die hun product aan de man willen brengen tot het overnemen van bestaande campagnes van merken die al tientallen jaren bestaan. Maar altijd met dezelfde beloftes.

Optimaal resultaat

We weten alles van Google-, social media advertenties en UX design. Onze specialisten hebben allemaal 10+ jaar ervaring. Je schakelt dus alleen met ervaren mensen, en wordt niet overgedragen aan juniors.

Samen de schouders eronder

Een opdrachtgever vertelde ons ooit dat hij het mooi vond dat we samen ‘de matrix aan het kraken waren’. Dat is wat we het liefst doen: werken met bevlogen opdrachtgevers, die er samen met ons de schouders onder zetten.

Geen gekke kleine lettertjes

Het werk dat wij verrichten blijft altijd jouw eigendom. Waarbij we een opzegtermijn van één maand hanteren. Je bent dus vrij om te gaan en staan waar je wil, mocht de samenwerking je toch niet bevallen.

Een paar mooie merken die we helpen groeien

Opdrachtgevers Marc en Koen over onze samenwerking

Over ons

Kom werken bij Searchlab

Wij zijn altijd op zoek naar toppers om ons team te versterken. Of je nu een professional bent of student die opzoek is naar een stageplek, laat het ons weten!