Als SEA Bureau helpen wij mooie merken opschalen

..

Schaal je bedrijf op via SEA naar 6 figures (of meer);

Zo’n 200 mooie merken gingen je voor en groei(d)en met ons mee;

Met onze bewezen methode (lees hieronder verder) kunnen we ook jou helpen;

Benieuwd hoe? Vul ons contactformulier in en start vandaag nog met groeien!

Enkele mooie merken waar we voor mogen werken

lowlander-beer-logo
nff logo
thephonelab logo
watch2day logo
hays logo
leids universitair medisch centrum logo

Een paar voorbeelden van ons werk

Hoi! Wij zijn team Searchlab.

We werken in een klein team

Van zo’n zeven specialisten, met twee specialisten per project.

8+ jaar ervaring

En hebben hierin zo’n 200 mooie merken mogen helpen.

250+ externe professionals opgeleid

We geven digital marketing training namens het College of Multimedia.

(Twee)wekelijkse contactmomenten

We werken op een persoonlijke manier zodat je weet wat er speelt.

We houden niet van lange contracten

Bevalt een samenwerking om welke reden dan ook niet? Dan kun je meteen weer stoppen!

Waarom je met ons wil werken? Omdat wij in hetzelfde schuitje zaten als jij…

 • Hier zie je onze oprichter Ruud (rechts) in 2016. Eind dat jaar begonnen met Searchlab als online marketing freelancer, na gewerkt te hebben voor een paar grote online marketing bureaus.
 • Via via kwamen opdrachten binnen, genoeg voor Ruud om leuk bezig te zijn, maar inhuren van personeel? Dat nooit niet…
 • Dit veranderde vanaf het moment dat we zelf gingen investeren in onze eigen online marketing, zo rond 2019. Het doel? Opschalen en een ‘echt’ bureau worden die meedoet met de grote bureaus!
 • Sindsdien gaat het hard: we zijn inmiddels met zeven specialisten en groeien jaarlijks zo’n 50%. Via dezelfde methode kunnen we jou helpen.

Waar een SEA bureau zich zoal mee bezighoudt

Als SEA bureau ben je, zoals de naam al zegt, bezig met Search Engine Advertising. Adverteren in zoekmachines dus, waarbij er vooral Google bedoeld wordt. Als grootste zoekmachine ter wereld is daar voor de meeste bedrijven de meeste impact te maken, maar een SEA bureau kan zich ook bezighouden met andere zoekmachines, zoals Bing.

Binnen dit vak gaat het altijd om advertenties, die je laat zien wanneer mensen bepaalde zoekwoorden in een zoekmachine intypen. Zo heb jij ons misschien gevonden door in Google te zoeken op ‘SEA bureau’, waarbij wij jou een advertentie voorgeschoteld hebben en waar je op geklikt hebt. Door vervolgens resultaten te analyseren pas je verbeteringen toe, en kun je telkens voor wat beter resultaat zorgen.

tom cepero aan het werk

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Hoe wij onze opdrachtgevers laten groeien

 • Onze methode begint met het begrijpen van jouw situatie. Wat zijn jouw doelstellingen, wat hoop je te bereiken, en hoe ziet je huidige website eruit?
 • Vaak is er meer voorbereidend werk nodig voor we daadwerkelijk van start gaan. Door bijvoorbeeld de huidige website te verbeteren. Met die verbeteringen maximaliseren we mogelijk succes, dus dat is belangrijk.
 • Vervolgens bepalen we samen de doelgroep, en richten we de advertentiecampagnes in met de juiste uitingen.
 • We zorgen ervoor dat succes meetbaar is: zodat jij kunt gaan sturen op voorspelbare groei van jouw bedrijf.
 • Ten slotte overleggen we regelmatig over de werkzaamheden, resultaten, en next steps. Zodoende kun jij altijd weten wat er speelt en waarom.
searchlab teamoverleg

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Bekijk wat Marc van Secwatch en Koen van Boccale over onze samenwerking zeggen.

SEA voor groot én klein

 • Inmiddels timmeren we dus aardig aan de weg, en helpen we zowel grote- als kleine bedrijven. Tuurlijk zijn we trots op de grote merken, maar net zo graag helpen we kleinere bedrijven.
 • We werken vooral graag met opdrachtgevers die enthousiast zijn, en er samen echt de schouders onder willen zetten om een mooie samenwerking neer te zetten.
 • Om dit te bereiken hebben we regelmatig overleg met onze opdrachtgevers: zo weet jij wat wij aan het doen zijn, en wij wat belangrijk is voor jou.
google-ads-logo

Even kennismaken

Check ook nog even de knappe koppen uit ons team in de video hieronder!

Wat een SEA bureau kost

kevin schut bellen

De tarieven voor een SEA bureau zullen erg uiteen lopen. Er zijn freelancers die een bepaald uurtarief rekenen, of bedrijven die vaste pakketten hebben. Binnen Searchlab werken wij ook met vaste pakketprijzen, afhankelijk van het totale budget. Als er meer budget is kun je met meer advertenties werken, en is er voor ons dus meer te doen. Wil je weten wat jij zou betalen om ons in te huren? Neem dan contact met ons op!

Een paar knappe koppen van ons team

ruud ten have profielfoto

Ruud ten Have

De man waarmee het ooit begon

Ruud ken je inmiddels. Iets dunner in het haar, maar nog steeds de man die de touwtjes aan elkaar knoopt. Tot in de details op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de online marketing wereld en in staat om te allen tijde het overzicht te bewaren. Verzorgt regelmatig digital marketing trainingen en is bij uitstek in staat om voor opdrachtgevers de juiste koers tot succes te bepalen. Sport graag en is fanatiek Feyenoord supporter. Maar we hebben hem beloofd dat stil te houden. Voor z’n eigen bestwil.

kevin schut profielfoto

Kevin Schut

De allround marketeer

Met zijn marketingachtergrond aan de VU is Kevin voor ons ook wel de Dirk Kuijt van het team. Multi-inzetbaar en van alle markten thuis. Bezeten van het online marketing spelletje en niet vies van hard werken. Gaat tot het uiterste om klanten te helpen. Naast online marketing is voetbal z’n grote passie, met Ajax als grote liefde. Wat nog wel eens wil botsen met die jongen uit 010. Bewaakt in ons team de performance van de actieve projecten.

tom cepero profielfoto

Tom Cépèro

De strateeg en people manager

Van kamperen in eigen land tot backpacken in Nieuw-Zeeland. Al reist Tom tegenwoordig vooral alle hoeken van online marketing af als marketeer. Begrijpt als geen ander welke strategie opdrachtgevers het best kunnen volgen om succesvol te worden. Binnen ons team zorgt Tom voor de goede sfeer en begeleiding van stagiaires en junioren.

rico luttik profielfoto

Rico Luttik

Het aanstormende talent

Gedurende z’n studie al opgeleid tot digital marketeer, en ooit als stagiair razendsnel opgeklommen binnen ons team. Wisselt enthousiasme af met scherpe analyses en beschikt over een goede dosis mensenkennis. Houdt van sport, lekker eten, en een biertje op z’n tijd. Rico voelt daarom als geen ander aan wanneer de vijf in de klok zit.