Als SEA specialist helpen wij mooie merken groeien

..

Schaal je bedrijf op via SEA door jouw potentiële klanten te bereiken;

✓We zijn Google Partner en inmiddels zo’n 200 mooie merken mogen helpen;

✓We werken niet met lange contracten. Zo garanderen we geen marketing praatjes, maar eerlijk en oprecht advies!

✓Nieuwsgierig? Lees hieronder een aantal cases en bekijk ons team!

Enkele mooie merken waar we voor mogen werken

lowlander-beer-logo
nff logo
thephonelab logo
watch2day logo
hays logo
leids universitair medisch centrum logo

Een paar voorbeelden van ons SEA werk

SEA uitbesteden aan Searchlab

We werken in een klein team

We werken in een team van zo’n vijf professionals.

8+ jaar ervaring

En hebben hierin zo’n 200 mooie merken mogen helpen.

250+ externe professionals opgeleid

We geven digital marketing training namens het College of Multimedia.

(Twee)wekelijkse contactmomenten

We werken op een persoonlijke manier zodat je weet wat er speelt.

We houden niet van lange contracten

Bevalt een samenwerking om welke reden dan ook niet? Dan kun je meteen weer stoppen!

Waarom je een SEA specialist nodig hebt

  • Het is belangrijk te weten dat de functionaliteiten binnen het Google Ads systeem erg uitgebreid zijn. Waardoor er ook veel mis kan gaan. Veelgemaakte fouten die we vaak voorbij zien komen: er wordt veel geld uitgegeven aan irrelevante klikken, er wordt niet geoptimaliseerd op conversie, er wordt teveel betaald per klik of advertenties die goed presteren worden amper vertoond.
  • Met ons team helpen we opdrachtgevers ervoor te zorgen dat het budget effectief besteedt wordt, dat de klikprijzen niet onnodig hoog worden, maar ook dat de website voldoet aan alle best practices om de best mogelijke resultaten te boeken!
  • Daarbij proberen we regelmatig contact te hebben met onze opdrachtgevers om de voortgang te bespreken: we rapporteren elke maand de resultaten en werkzaamheden, sturen een tweewekelijkse update en evalueren regelmatig.

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Wat valt er onder SEA

  • Als we het hebben over SEA hebben we het over Search Engine Advertising. Adverteren via zoekmachines dus. Meestal gaat dit over Google, maar dit kan net zo goed gaan over de zoekmachine van Microsoft, namelijk Bing!
  • Het grote voordeel van Google is het marktaandeel. Het zal je niet verbazen, maar het overgrote deel van de mensen gebruikt deze zoekmachine. Bing echter kan nog steeds interessant zijn: ook daar zoeken mensen naar jouw producten of diensten, en wist je dat bij bedrijven medewerkers soms standaard Bing gebruiken in hun browser? Als jij een B2B bedrijf bent kan dit kanaal daarom interessant zijn!
searchlab teamoverleg

Een paar opdrachtgevers aan het woord

Bekijk wat Marc van Secwatch en Koen van Boccale over onze samenwerking zeggen.

De kosten van SEA

  • In Google Ads betaal je per klik. De daadwerkelijke kosten hangen af van het bedrag dat je maximaal bereid bent te betalen, de kwaliteitsscore en concurrentie. Lees daarover meer in onze blog Wat kost adverteren via Google Ads?
  • Wist je dat je soms €100 per klik kunt betalen? Bij diensten zoals hypotheken of verzekeringen kunnen de kosten snel oplopen. Omdat dit soort diensten zoveel geld opleveren, dat die €100 per klik nog steeds rendabel zijn!
  • Wil je weten wat het kost om een bureau in te schakelen. Lees dan verder over de verschillende prijsmodellen in onze blog Online Marketing Bureau inschakelen, drie prijsmodellen uitgelegd.

De voordelen van SEA

Je kunt direct resultaat boeken

Het mooie van dit kanaal is dat je direct resultaat kunt boeken. Je kunt vandaag je advertenties opstellen, en morgen nieuwe klanten binnenhalen. Mooi dus als je snel wil groeien!

Je betaalt alleen per klik

Je betaalt in theorie alleen voor resultaat: namelijk wanneer mensen daadwerkelijk op je advertentie klikken en dus je website bezoeken. Klikt er niemand? Dan betaal je ook niks!

Het is conversiegericht

Als je het goed doet is dit kanaal enorm conversiegericht: je bereikt mensen die klaar zijn om jouw producten of diensten af te nemen. Deze mensen weten al dat ze het willen, je hoeft ze alleen nog naar jouw website te brengen!

Alles is meetbaar

Via Google Ads is alles inzichtelijk en meetbaar. Je weet precies wat je uitgeeft aan je advertenties, maar ook wat het oplevert. Zodoende kun je sturen op een positieve ROI.

Even kennismaken

Check ook nog even de knappe koppen uit ons team in de video hieronder!

Een paar knappe koppen van ons team

ruud ten have profielfoto

Ruud ten Have

De man waarmee het ooit begon

Ruud ken je inmiddels. Iets dunner in het haar, maar nog steeds de man die de touwtjes aan elkaar knoopt. Tot in de details op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de online marketing wereld en in staat om te allen tijde het overzicht te bewaren. Verzorgt regelmatig digital marketing trainingen en is bij uitstek in staat om voor opdrachtgevers de juiste koers tot succes te bepalen. Sport graag en is fanatiek Feyenoord supporter. Maar we hebben hem beloofd dat stil te houden. Voor z’n eigen bestwil.

kevin schut profielfoto

Kevin Schut

De allround marketeer

Met zijn marketingachtergrond aan de VU is Kevin voor ons ook wel de Dirk Kuijt van het team. Multi-inzetbaar en van alle markten thuis. Bezeten van het online marketing spelletje en niet vies van hard werken. Gaat tot het uiterste om klanten te helpen. Naast online marketing is voetbal z’n grote passie, met Ajax als grote liefde. Wat nog wel eens wil botsen met die jongen uit 010. Bewaakt in ons team de performance van de actieve projecten.

tom cepero profielfoto

Tom Cépèro

De strateeg en people manager

Van kamperen in eigen land tot backpacken in Nieuw-Zeeland. Al reist Tom tegenwoordig vooral alle hoeken van online marketing af als marketeer. Begrijpt als geen ander welke strategie opdrachtgevers het best kunnen volgen om succesvol te worden. Binnen ons team zorgt Tom voor de goede sfeer en begeleiding van stagiaires en junioren.

rico luttik profielfoto

Rico Luttik

Het aanstormende talent

Gedurende z’n studie al opgeleid tot digital marketeer, en ooit als stagiair razendsnel opgeklommen binnen ons team. Wisselt enthousiasme af met scherpe analyses en beschikt over een goede dosis mensenkennis. Houdt van sport, lekker eten, en een biertje op z’n tijd. Rico voelt daarom als geen ander aan wanneer de vijf in de klok zit.