Wij helpen mooie merken groeien

Ben jij bijvoorbeeld een webbouwer of designer en krijg je wel eens vragen van klanten om de online marketing op te tuigen of te verbeteren? Maar is dat niet jouw specialiteit en kun je daarom wel een betrouwbare en kundige partij gebruiken om deze klanten te helpen? Word dan nu partner van Searchlab. Wij geloven in de kracht van mooie samenwerkingen, en willen partners van ons graag belonen voor werk dat zij ons aanleveren.

Vandaag nog starten met groeien?

Enkele mooie merken waar we voor mogen werken

thephonelab logo
watch2day logo
fnv logo
vibegroup logo
xebia-logo

Als partner van Searchlab profiteer je van de volgende voordelen:

  1. Wanneer jij klanten doorstuurt naar ons ontvang je een all time commissie, zolang die klant bij ons blijft dus. Daarbij is het goed om te weten dat klanten gemiddeld meerdere jaren klant blijven bij ons.
  2. Wij kunnen je helpen met een goede online marketingstrategie voor je klant. Zodat de klant begrijpt waarom online marketing belangrijk is en belangrijker nog: wat dit hem of haar op kan leveren.
  3. Ben je eenmaal partner van ons? Dan helpen we je ook graag bij je eigen acquisitie: door een goed online marketing verhaal mee te nemen in je eigen pitch laat je je kennis en kunde zien, en versterk je je positie richting de potentiële klant om de opdracht binnen te halen.

Ben je benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Eigenlijk heel simpel.

  1. Laten we eens kennismaken. Het is voor ons belangrijk dat we samenwerken met bedrijven die dezelfde kijk hebben op wat belangrijk is voor klanten. We werken graag samen met partners die deskundig en betrouwbaar zijn, dat zal voor jou niet anders zijn. Daarom spreken we graag eens af om elkaar te leren kennen. We zijn nieuwsgierig naar wat jij doet, en aan wat voor projecten je graag werkt. Uiteraard vertellen wij dan ook iets meer over onszelf.
  2. Is er een klik, en hebben we een soortgelijke professionele visie? Dan kunnen we samen gaan kijken bij welke van jouw projecten het interessant kan zijn om een goed online marketing plan op te stellen.
  3. Is het vervolgens gelukt om samen de klant te overtuigen aan de slag te gaan met ons? Dan sturen we je gedurende de samenwerking met die klant simpelweg elk kwartaal de facturen die wij aan de klant gestuurd hebben. Zodoende heb je op een transparante manier inzicht in onze verdiensten, en kun jij ons vervolgens een factuur sturen met jouw verdiende commissie.
  4. Zijn we eenmaal aan de slag? Dan kun je ons te allen tijde om hulp vragen bij je eigen acquisitie. We denken graag met je mee hoe jij met een sterk verhaal eigen projecten binnen kunt halen waar we uiteindelijk allebei van kunnen profiteren. Dankzij onze ervaring weten we dat online marketing voor elk bedrijf interessant is, of het nu B2C is, B2B, groot of klein. Voor elk bedrijf zijn er mogelijkheden, die wij graag met je delen.
  5. Zijn er overlappende diensten die jij en wij allebei verkopen, zoals web development? Wees dan niet bang dat wij dat ook aan jouw klant proberen te verkopen. Onze intentie is niet om jouw klanten over te nemen, maar juist om een langdurige en duurzame samenwerking te starten, daar hebben we allebei het meest aan. We zullen dus nooit in jouw vaarwater gaan zitten, dan zul je immers ook niet meer met ons samenwerken in de toekomst.
  6. Als laatste vraag je je misschien af waarom we dit doen. Ook heel simpel: we geloven in de kracht van het delen, in mooie en leuke samenwerkingen waar we allemaal beter van worden. Op langere termijn is dat een win win situatie voor ons allebei wat ons in staat stelt samen te groeien.

Wil je weten wat dit jou, als partner, zoal op kan leveren?

Lees dan hieronder het korte interview met Pim Lorjé, eigenaar van RaketNet en al een tijd partner van Searchlab.

• Pim, we willen graag een interview met je op onze website zetten, daarvoor willen we je wat vragen stellen. Kun je ons vertellen wat je precies doet, en hoe lang je al samenwerkt met Searchlab?
Ik ben eigenaar van RaketNet. Wij helpen mensen met hun online problemen. Wat er in de praktijk op neer komt dat we websites maken en zorgen dat bedrijven beter gevonden worden. Daarnaast kunnen we helpen met allerhande allerlei online problemen. We lossen alles op. We doen dit al meer dan 7 jaar, met even tevreden klanten als resultaat. 

Twee jaar terug kwamen we met Ruud van Searchlab in contact. Na een prettige kennismaking en een eerste test sturen we nu vol vertrouwen onze klanten door voor social media advertising en SEA.

• Wanneer was de eerste keer dat je een klant hebt doorgestuurd? Heb je daar als partner veel aan gehad?
Onze eerste doorverwijzing, daar werkten we al jaren voor. Zij deden met een andere partij SEA. Ze lieten aan ons doorschemeren dat ze wel op zoek waren naar vervanging. Het was ongeveer een half jaar na de kennismaking met Searchlab. We hebben ze met elkaar in contact gebracht en dat was het. Vanaf daar pakte Searchlab alles op en heeft ze, tot op de dag van vandaag, als tevreden klant.

Hoe bevalt de samenwerking tot nu toe? Enig idee hoe de klanten die je hebt doorverwezen denken over de samenwerking met Searchlab?
Voor zover we weten is iedereen die via ons ooit klant is geworden, dat nog steeds. Iedereen is tevreden over de kwaliteit, die geleverd wordt. Er wordt echt meegedacht met de klant om conversies te verhogen en dus succesvoller te zijn.

En de laatste, wat brutale vraag: wil je iets delen over je verdiensten als partner?
It doesn’t pay the bills, maar we kunnen er leuke extra’s van doen. Denk dan aan een flipperkast of ons kantoor volhangen met Sonos 5 speakers. 

Vind je het interessant eens te overleggen of ook jij partner kunt worden? Of werk je misschien al aan projecten waar onze hulp bij gebruikt kan worden? Vul dan het contactformulier op onze contactpagina in, dan neemt Ruud op korte termijn contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Tot snel!