Wij helpen mooie merken groeien

Wil jij gaan groeien door middel van online marketing? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Vanuit ons kantoor in Amsterdam helpen wij mooie merken groeien via Google Ads, SEO, social media adverteren, marketing automation of website ontwikkeling. Samen bespreken we jouw wensen en doelstellingen, en bepalen we welke kanalen het meest effectief zullen zijn voor jou. Het mooie van online marketing is dat alles meetbaar is, en we aan het eind van de rit precies kunnen zien welke resultaten jou dit oplevert. Hieronder lees je waar we goed in zijn, enkele voorbeelden van ons werk en meer informatie over ons. Wil je liever meteen beginnen? Vul dan ons contactformulier in!

Vandaag nog starten met groeien?

Enkele mooie merken die wij met online marketing mogen helpen

watch2day logo
hays logo
leids universitair medisch centrum logo
fnv logo
intertrust logo

Als online marketing bureau zijn we goed in de volgende expertises

Organische zichtbaarheid in Google

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Het mooie van SEO is dat, wanneer je goede posities in Google bereikt hebt, je structureel nieuwe klanten vindt voor jouw bedrijf. Zeker in niet enorm concurrerende markten profiteer je lange termijn van goede posities, waardoor je op dat moment voor relatief weinig geld extra omzet genereert. Onze kijk hierop lees op je onze SEO pagina.

searchlab teamoverleg

Let erop dat het belangrijk is dat je een goede strategie volgt, die past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Als klein bedrijf is het bijvoorbeeld niet per sé handig te gaan concurreren met de grootste merken, voor zoekwoorden met de meeste volume. Denk hier goed over na!

tom cepero aan het werk

Adverteren in Google’s zoekmachine

Zoekmachine adverteren (SEA)

Adverteren via Google Ads is heel interessant omdat je direct resultaat boekt. Zodra de advertenties lopen kun je direct sales of leads gaan genereren. Daarbij is het erg belangrijk dat je concrete doelstellingen bepaalt, zoals wat een lead maximaal mag kosten, of hoeveel geld je per bestelling bereid bent te betalen aan advertentiebudget. Op deze doelstelling ga je optimaliseren, zodat je het maximale resultaat uit je budget haalt!

De strategie die je volgt is erg afhankelijk van je doelstellingen. Heb je een webshop en wil je je producten online verkopen? Dan volg je een andere strategie dan wanneer je bijvoorbeeld leads wil verzamelen als B2B bedrijf.

Adverteren via sociale kanalen

Social media adverteren

Het mooie aan adverteren via social media is dat je heel gericht je doelgroep bereikt via gerichte targeting opties. Zo kun je de algoritmes van de sociale kanalen mensen laten targeten die lijken op jouw huidige klanten, kun je op relevante interesses of functies targeten, of mensen een advertentie laten zien die eerder op jouw website zijn geweest.

ruud-en-rico-binnenwandelend

Soms vragen bedrijven zich af of social media adverteren voor hun relevant is. Feit is dat 90% van alle Nederlanders actief zijn op social media, neem van ons aan dat ook jouw doelgroep hier tussenzit. Het gaat erom dat je goed nadenkt via welk kanaal jij jouw doelgroep het best kunt bereiken, en met welke boodschap!

kevin schut bellen

Geautomatiseerd nieuwe klanten aan je binden

Marketing automation

Marketing automation is vaak een combinatie van online adverteren, e-mailmarketing en sales werkzaamheden. Dit is een geautomatiseerde manier om nieuwe klanten aan je te binden, door bijvoorbeeld te adverteren met een gratis weggever, in ruil voor contactgegevens. Heel interessant om een database van potentiële klanten op te bouwen!

Voorbeeld: wij hebben een SEO checklist samengesteld. Met deze checklist adverteren we, met als doel dat potentiële klanten de checklist downloaden. Wanneer iemand dat gedaan heeft valt diegene in een e-mail funnel, en gaat onze sales medewerker ermee aan de slag!

Enkele voorbeelden van ons werk

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Bekijk wat Boris van ThePhoneLab en Natalia van Haar Concept over onze samenwerking zeggen.

Een paar weetjes over ons

We werken in een klein team

We werken in een team van zo’n vijf professionals.

8+ jaar ervaring

En hebben hierin zo’n 200 mooie merken mogen helpen.

250+ externe professionals opgeleid

We geven digital marketing training namens het College of Multimedia.

(Twee)wekelijkse contactmomenten

We werken op een persoonlijke manier zodat je weet wat er speelt.

We houden niet van lange contracten

Bevalt een samenwerking om welke reden dan ook niet? Dan kun je meteen weer stoppen!