Wij helpen mooie merken groeien

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Amsterdam? Dan ben je hier aan het goede adres! Vanuit ons kantoor in Amsterdam-West helpen we opdrachtgevers hun online zichtbaarheid te vergroten en meer rendement te halen uit hun online activiteiten. En het liefst op een persoonlijke, transparante en innovatieve manier.

Vandaag nog starten met groeien?

Enkele mooie merken waar we voor mogen werken

thephonelab logo
watch2day logo
fnv logo
vibegroup logo
xebia-logo

Wie we zijn

We zijn een team van jonge professionals, bij elkaar gebracht door dezelfde passie voor online marketing. Vaak met een achtergrond bij andere agencies, altijd hoogst mogelijk opgeleid, en aan het doen wat we het liefste doen, namelijk slimme online campagnes bedenken en uitvoeren. Dit doen we voor groot, zoals een HaysIntertrust of het Nederlands Film Festival, maar net zo graag voor klein, denk aan een YourMacStoreWhoppah of Bookabus. Daarnaast geven we digital marketing training aan professionals die hun kennis willen bijspijkeren namens het College of Multimedia. Door onze kennis en ervaring kennen we de klappen van de zweep, en we horen om ons heen regelmatig dat dienstverlening bij bureaus nog wel eens tekortschiet. Dit proberen wij anders te doen. Hoe we dit concreet waar denken te maken lees je verderop op deze pagina. Ben je eerste benieuwd welke knappen koppen ons online marketing bureau gezicht geven? Neem dan eens een kijkje op de over ons pagina!

Waar we goed in zijn (en waar niet)

Online marketing is een breed begrip, onze specialiteiten liggen met name op de volgende vlakken.

SEO

Het eerste waar we opdrachtgevers graag bij helpen is advies en uitvoer op het gebied van SEO. We weten als geen ander hoe een website idealiter opgebouwd moet zijn, hoe deze gevuld moet worden met content en wat je kunt doen om je linkprofiel te verbeteren. Zo werken we in sommige gevallen op basis van een SEO scan, schrijven we de ideale websitestructuur uit waarbij we alle belangrijke zoekwoorden met hun zoekvolumes meenemen, zodat de opdrachtgever zelf aan de slag kan met het schrijven van content. Al kunnen wij dit als online marketing bureau natuurlijk ook uit handen nemen als dat makkelijker is. Ten slotte hebben we een eigen innovatieve manier van linkbuilding bedacht, om op een duurzame manier links binnen te krijgen van kwalitatief hoogwaardige websites. 

Een paar weetjes over ons

We werken in een klein team

We werken in een team van zo’n vijf professionals.

8+ jaar ervaring

En hebben hierin zo’n 200 mooie merken mogen helpen.

250+ externe professionals opgeleid

We geven digital marketing training namens het College of Multimedia.

(Twee)wekelijkse contactmomenten

We werken op een persoonlijke manier zodat je weet wat er speelt.

We houden niet van lange contracten

Bevalt een samenwerking om welke reden dan ook niet? Dan kun je meteen weer stoppen!

Google Ads

Naast SEO denken we Google Ads redelijk onder de knie te hebben. Zowel via Search als Shopping kunnen we al dan niet geautomatiseerd de meest optimale campagnes opzetten. Met geautomatiseerd bedoelen we dat we promoties bijvoorbeeld automatisch aan kunnen zetten wanneer er nieuwe producten in een webshop terecht komen, maar ook dat we promoties stoppen wanneer producten uitverkocht zijn of niet meer op voorraad. Daarbij voeren we data analyses uit om effectieve optimalisaties door te voeren. Denk hierbij aan locatie-, apparaat-, tijdstip- maar ook externe data analyses. Zo kunnen we bijvoorbeeld promoties extra zichtbaarheid geven wanneer de zon schijnt, en juist minder als het regent. Iets waar wij als online marketing bureau erg blij van worden.

Display- en video advertising

Adverteren via banner- of videoadvertenties over het hele internet is een van de interessantste manieren om een grote doelgroep te bereiken. Door de juiste targeting toe te passen kunnen we op die manier de juiste persoon op het juiste moment bereiken, en door algoritmen slim in te zetten kan dit zo efficiënt mogelijk gedaan worden. 

Social media advertising

Adverteren via sociale kanalen als LinkedIn, Instagram, Facebook of Snapchat is voor ons toch wel een de favorieten. Omdat als je dit slim inzet, je veel interactie met mensen kunt krijgen. In de vorm van likes, reacties maar ook door het achterlaten van bijvoorbeeld e-mailadressen. Deze interacties kunnen vervolgens weer voer zijn voor andere kanalen, zoals Google Display adverteren of op het gebied van marketing automation. 

Marketing automation

Inmiddels lopen we alweer jaren mee in de online marketingwereld (ja we beginnen oud te worden), waarmee we de opkomst van marketing automation van dichtbij mee hebben mogen maken. Hierdoor begrijpen we ook waarom dit belangrijk is en hoe je dat op de beste manier kunt inzetten. We helpen je graag op weg om ook voor jou de ideale funnel uit te denken en je inbound marketing op orde te krijgen. Advertising of SEO kan hier een katalysator in zijn, waardoor je van je website een marketing machine kunt maken. Als online marketing bureau vinden we het bedenken en opzetten van dit soort geautomatiseerde systemen waarbij alle kanalen samenwerken het mooiste wat er is.

Personalisatie

Ook personalisatie is iets van de laatste jaren, en is iets wat erg nuttig kan zijn en waar wij als online marketing bureau veel mee bezig zijn. Zo kunnen we bijvoorbeeld voorspellen hoe groot de kans is dat een websitebezoeker daadwerkelijk klant wordt en kunnen we daar de website zelf automatisch op aanpassen door de juiste triggers aan die persoon te laten zien. Ook kunnen we onze advertising daar dan weer op aanpassen, zodat budget effectief wordt ingezet.

Ten slotte zijn er natuurlijk ook ook dingen waar we minder goed in zijn, of waar we ons simpelweg liever niet mee bezighouden. Dit zijn dingen als het produceren van content, organische berichten plaatsen op social media of nieuwsbrieven bedenken en versturen. Gelukkig hebben we verschillende partners die dit werk voor ons en onze opdrachtgevers uit handen kunnen nemen, en iedereen doet waar hij of zij goed in is.

Een paar opdrachtgevers aan het woord

Bekijk wat Marc van SECWATCH en Koen van Boccale zeggen over onze samenwerking.

Hoe wij als online marketing bureau werken

Onze werkwijze ten slotte is eigenlijk heel flexibel en rechttoe rechtaan. We werken puur op basis van wederzijdse tevredenheid, wat betekent dat we klanten nooit aan lange contracten houden en samenwerkingen elke maand stopgezet kunnen worden als deze om welke reden dan ook niet bevallen. Daarbij proberen we zo transparant mogelijk te zijn, wat betekent dat we elke maand rapporteren wat het resultaat is, wat we gedaan hebben en wat we gaan doen. Hier proberen we ook gedurende de maand regelmatig contact over te hebben, zodat de opdrachtgever altijd weet wat er speelt, maar ook zelf mee kan denken om samen tot de beste strategie te komen. Daarbij proberen we alle contactmomenten altijd duidelijk terug te koppelen, zodat afspraken, ideeën of next steps altijd netjes op papier staan.

Denk je dat wij het online marketing bureau in Amsterdam zijn dat je zoekt?

Neem dan gerust contact met ons op. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor!