Leuk doel!

Dit vinden we leuk omdat we hier de écht grote massa gaan bereiken. En met groot bedoelen we ook echt heel groot! Via bijvoorbeeld YouTube advertenties of via display advertenties over hele internet die je bijvoorbeeld op NU.nl tegenkomt. Toch brengt ook dit een aantal uitdagingen met zich mee, die we van tevoren goed moeten bespreken. Misschien wel de belangrijkste, jullie doelstellingen. Want wanneer zien jullie deze campagnes als een succes? Dat overleggen we graag onder het genot van een bakje koffie!

Vandaag nog starten met groeien?

Enkele mooie merken die we mogen helpen met de naamsbekendheid

solid professionals logo
instituut voor vitaal ondernemen logo
ivrm logo
prdashboard logo
secwatch logo
kleine wereld logo

Bereik potentiële klanten online zodat zij bewust worden van jouw bestaan

Stap 1

Profiteer van het enorme bereik dat je online hebt

Allereerst zullen we overleggen wanneer jullie de online activiteiten als succesvol beschouwen, want het vergroten van naamsbekendheid is een vrij breed begrip. We proberen hierbij concrete KPIs te formuleren, waar wij ons op kunnen gaan richten om zo de best mogelijke resultaten te behalen.

searchlab teamoverleg

Bij het vergroten van de naamsbekendheid is het voor bedrijven vaak het belangrijkst om zoveel mogelijk relevante mensen te bereiken gegeven het budget. Met de nadruk op relevant. Want door het enorme bereik van bijvoorbeeld YouTube of display advertenties kun je oneindig veel budget kwijt, waardoor het extra belangrijk is slim en scherp te werk te gaan!

tom cepero aan het werk

Stap 2

Vertel je verhaal met leuke advertenties

Zijn we tot de conclusie gekomen dat we met video of banners gaan werken? Dan zullen deze meestal nog opgezet moeten worden. Deze krijgen wij ofwel aangeleverd, wij maken ze zelf, of freelancers helpen ons om vette video’s te maken!

Idealiter maak je advertenties die aansluiten op de fase van de customer journey waar iemand in zich bevindt. Ga je mensen bereiken die je nog nooit gezien hebben? Dan kan een algemene video een goede advertentie zijn. Target je mensen die al eens eerder op je website zijn geweest, en je dus al kennen? Dan kun je veel conversiegerichter te werk gaan, en hen bijvoorbeeld een leuke aanbieding laten zien.

Stap 3

Test met krachtige targeting opties

Het mooie van online marketing is dat je heel gericht kunt gaan targeten. Zo kun je mensen targeten op basis van interesses, of ze eerder op je website zijn geweest, of je kunt zelfs klantenlijsten uploaden en Google of Facebook laten zoeken die lijken op jouw huidige klanten!

ruud-en-rico-binnenwandelend

Door veel verschillende targeting opties maar ook kanalen te testen, kun je zien waar de beste resultaten uitkomen. Op die manier kun jij je budget steeds gerichter in gaan zetten op de meeste effectieve manieren!

kevin schut bellen

Stap 4

Maak de effecten van jouw inspanningen inzichtelijk

Nu we van start zijn is het niet geheel onbelangrijk om ervoor te zorgen dat alles wat we doen goed inzichtelijk is. Voordat er advertenties gaan lopen zal de website goed meetbaar gemaakt worden, zodat we precies weten of onze inspanningen uiteindelijk voor een positief resultaat zorgen!

We rapporteren deze resultaten standaard maandelijks. Maar daarnaast overleggen we (twee)wekelijks over de voortgang, zodat je altijd goed weet wat er speelt en waarom!

Enkele voorbeelden van ons werk

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Bekijk wat Boris van ThePhoneLab en Natalia van Haar Concept over onze samenwerking zeggen.

Een paar weetjes over ons

We werken in een klein team

We werken in een team van zo’n vijf professionals.

8+ jaar ervaring

En hebben hierin zo’n 200 mooie merken mogen helpen.

250+ externe professionals opgeleid

We geven digital marketing training namens het College of Multimedia.

(Twee)wekelijkse contactmomenten

We werken op een persoonlijke manier zodat je weet wat er speelt.

We houden niet van lange contracten

Bevalt een samenwerking om welke reden dan ook niet? Dan kun je meteen weer stoppen!