Gratis SEO content advies

Doe je ook mee?

In deze onwerkelijke tijden sluiten met de dag meer en meer bedrijven (voorlopig) hun deuren. Teams komen zonder werk te zitten omdat hun werk deels of volledig is opgedroogd, terwijl men niets anders wil dan lekker aan de slag te blijven.


Wij denken dat deze tijden juist kansen kunnen bieden op het gebied van online marketing, bijvoorbeeld op het gebied van SEO. En in dit geval specifiek op het gebied van het schrijven van content. Waarom dan op dit gebied? Omdat veel werknemers in veel gevallen nu simpelweg (veel) tijd over hebben. Tijd die gebruikt kan worden om goede teksten te schrijven. Daar komt bij kijken dat iedereen met een computer of pen en papier geschikte teksten kan schrijven. Alleen moet je weten hoe je dit het beste SEO proof kunt aanpakken. Daarom hebben we het volgende bedacht.

Concreet het idee

We willen graag bedrijven gaan helpen met het gratis coachen en adviseren van medewerkers op het gebied van deze content. Voor bedrijven zorgt dit voor de volgende voordelen:

  • Medewerkers kunnen weer aan de slag

  • Meer en betere content betekent op lange termijn betere zichtbaarheid in Google

  • Betere zichtbaarheid zorgt op zijn beurt voor meer bezoekers

  • Meer bezoekers en dus meer business

Op deze manier maken we er samen het beste van, en komt in ieder geval de website wat beter uit de crisis dan hoe die er in ging.

Wat kun je concreet van ons verwachten?

phone

1. Telefonisch gesprek

Een telefonisch overleg, van laten we zeggen 30 minuten tot een uurtje. Afhankelijk van hoeveel interesse er is zullen we meer of minder tijd hebben, idee is dat we in ieder geval zo goed mogelijk ons best zullen doen om je te helpen. In dit overleg bespreken we jullie situatie en kennisniveau en kunnen we tips geven waar je in jullie specifieke geval het best op kunnen letten.

document

2. Documentatie

Voor dit telefonische overleg sturen we je documentatie, die we hiervoor in korte tijd ontwikkeld hebben. Dit zijn concreet de volgende documenten:

  • 26 checks voor het schrijven van de ultieme SEO contentpagina

  • Een juist opgebouwde voorbeeldtekst

  • Een blog over hoe je zelf de juiste zoekwoorden uitzoekt en deze op de juiste manier op je website verwerkt, inclusief praktische voorbeelden

Deze bestanden geven je de gelegenheid om zelf snel aan de slag te gaan en na te lezen waar je op moet letten. Deze kunnen we tijdens het telefonische overleg verder ook doornemen.

chat

3. Vervolggesprek

Zo’n twee weken later plannen we weer een telefonisch vervolggesprek, om vragen en voortgang te bespreken. In de tussentijd kun jij ons een tekst doorsturen die je geschreven hebt, die wij vervolgens beoordelen.

linkedin

4. Searchlab LinkedIn Community

Ten slotte voegen we je toe aan onze besloten Searchlab LinkedIn community die we voor deze actie opgezet hebben. We zullen iedereen zoveel mogelijk aansporen om hun vragen in deze groep te stellen, zodat dit voor iedereen die deelneemt beschikbaar is en we elkaar op weg helpen. Daarnaast kunnen we in deze community elkaar misschien een beetje steunen in deze rare tijden.

Spelregels

We merken dat er al veel interesse voor dit idee is, daarom hebben we een paar simpele spelregels bedacht om mee te doen.

  • Enige kennis/ervaring met SEO is vereist. Waarom? Omdat het wel fijn is dat we onderling weten waar we het over hebben. We kunnen uren praten over waarom SEO zo leuk en nuttig is, maar dat is niet de essentie van dit idee. De tijd die we hebben willen we graag efficiënt besteden aan bedrijven die serieus hiermee bezig willen gaan, en zelf ook begrijpen waarom dit nuttig is.

  • Een voorwaarde om ook aan de telefonische overlegjes deel te nemen is dat je inderdaad in een team werkt en jij en/of je collega's dus hiermee aan de slag willen. Waarom dit dan? Omdat we merken dat er veel animo is, en we simpelweg niet de tijd hebben om iedereen te bellen. Dit betekent overigens niet dat we mensen willen uitsluiten, dus ben jij bijvoorbeeld ZZP'er of freelancer, dan sturen we je ook gewoon onze documentatie en kun je ook deelnemen aan onze community!

Hoe kun je je aanmelden?

Vul onderstaand contactformulier zo goed mogelijk in. We zullen je aanvraag zo snel mogelijk bekijken en contact met je opnemen!

Meld je nu aan voor onze gratis hulp!

Vul deze vragenlijst graag zo volledig mogelijk in.

Ten slotte: we doen dit 100% gratis, geen addertjes onder het gras. Je komt niet in een sales funnel terecht, we gaan je niet stalken zodra we onze normale levens weer oppakken. Het is puur een helpende hand in barre tijden voor zover we dat kunnen. Ook kunnen we nu nog niet voorzien hoeveel animo er hiervoor zal zijn, maar mocht het uit de hand lopen, wees dan een beetje lief voor ons als we niet binnen een dag reageren. We doen ons best om zo snel mogelijk met je in contact te komen!

Bekijk ook eens

logo

"Een aanrader voor elke MKB of corporate organisatie"