Verhoog je omzet door te adverteren in Google

Goed dat je denkt aan adverteren in zoekmachines, en in de meeste gevallen via Google Ads! Voor ons en onze opdrachtgevers één van de kanalen waar de meeste omzet mee wordt verdiend en te zorgen voor voorspelbare groei. Wat je precies aan zoekmachine adverteren hebt, wie wij hier mee mogen helpen en wie wij zijn lees je hieronder. Geloof je dat allemaal wel en wil je meteen starten met groeien? Vul dan het contactformulier in, dan nemen we binnen één werkdag contact met je op!

Vandaag nog starten met groeien?

Enkele mooie merken waar we voor mogen werken

watch2day logo
hays logo
leids universitair medisch centrum logo
fnv logo
intertrust logo

Zo ga jij jouw concurrenten achter je laten

Voordeel

Bereik mensen op het juiste moment

Namelijk precies op het moment dat ze op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Dat is waarom wij zo van Google Ads houden, en waarom dit kanaal erg goed kan helpen om nieuwe klanten te vinden.

searchlab teamoverleg

Soms vragen opdrachtgevers ons wel eens waarom ze met Google Ads zouden moeten werken, als ze organisch al goed zichtbaar zijn. Ons antwoord is simpel: er klikken altijd mensen op advertenties, dus die potentiële klanten ga je dan missen!

tom cepero aan het werk

Voordeel

Boek direct resultaat

Eén van de mooiste dingen van Google Ads is dat je direct resultaat kunt boeken. Je kunt letterlijk binnen nu en vijf minuten een advertentie opzetten, en vanaf dat moment gebruikers naar je website brengen. Die vanaf dat moment meteen kunnen gaan kopen of contact opnemen!

Let erop dat het ook belangrijk is dat gebruikers een goede gebruikerservaring hebben op je website. Als die niet voldoet aan de best practices zal ook niemand kopen, en kun je veel geld weggooien. Wij helpen onze opdrachtgevers om ook een zo goed mogelijke gebruikerservaring te realiseren!

Voordeel

Alles is meetbaar

We noemden al dat klikprijzen relatief zijn, het gaat erom dat je goed meet wat de uitkomsten van je campagnes zijn, en of je daarmee rendabel bezig bent. Wanneer je online adverteert zie je precies wat je kosten zijn, hoeveel je betaalt per klik, en wat er qua omzet of klanten uit jouw advertenties komen.

ruud-en-rico-binnenwandelend

Bij een webshop zijn de resultaten, de omzet, natuurlijk makkelijk te meten. Verzamel jij leads, dan is dat wat lastiger. In dat geval is het belangrijk dat je alle leads goed documenteert in bijvoorbeeld een CRM systeem. Zo kun je ook in die gevallen aan het eind van de rit precies gaan kijken wat jouw advertenties je opleveren!

kevin schut bellen

Voordeel

Realiseer voorspelbare groei

Dit is misschien nog het mooiste voordeel. Als jij goede advertenties hebt lopen kunnen deze op een geautomatiseerde manier zorgen voor voorspelbare groei. Dit geeft jou zekerheid waarmee jij als bedrijf verder kunt gaan groeien.

Uit ervaring weten we dat Google Ads voor 9 van de 10 bedrijven kan werken. Heb jij eerder met Google Ads gewerkt, maar heeft het niet opgeleverd wat je ervan verwacht had? Dan gaat er waarschijnlijk iets mis!

Enkele voorbeelden van ons werk

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Bekijk wat Boris van ThePhoneLab en Natalia van Haar Concept over onze samenwerking zeggen.

Een paar weetjes over ons

We werken in een klein team

We werken in een team van zo’n vijf professionals.

8+ jaar ervaring

En hebben hierin zo’n 200 mooie merken mogen helpen.

250+ externe professionals opgeleid

We geven digital marketing training namens het College of Multimedia.

(Twee)wekelijkse contactmomenten

We werken op een persoonlijke manier zodat je weet wat er speelt.

We houden niet van lange contracten

Bevalt een samenwerking om welke reden dan ook niet? Dan kun je meteen weer stoppen!