Bereik potentiële klanten via social media

Het zal je niet verbazen, maar 90% van de Nederlanders is actief op social media. Of het nu via Facebook, LinkedIn of TikTok is, vrijwel iedereen is ergens te vinden. En neem van ons aan dat ook jouw doelgroep daar tussenzit! Wat je precies aan adverteren via social media hebt, wie wij hier mee mogen helpen en wie wij zijn lees je hieronder. Geloof je dat allemaal wel en wil je meteen starten met groeien? Vul dan het contactformulier in, dan nemen we binnen één werkdag contact met je op!

Vandaag nog starten met groeien?

Enkele mooie merken die wij met social media adverteren helpen

secwatch logo
vesper tool logo
tpc leadership logo
prdashboard logo
intertrust logo

Zo ga jij jouw concurrenten achter je laten

Voordeel

Via een enorm bereik

Vrijwel iedereen is dus actief op social media. Het is belangrijk om goed na te denken wie jouw doelgroep is, en op welke manier die het meest effectief te bereiken is. Elk kanaal heeft z’n eigen voor- en nadelen, daar moet je goed op inspelen!

searchlab teamoverleg

Dat enorme bereik is ook meteen een grote valkuil. Als je niet scherp genoeg te werk gaat ga je budget weggooien door irrelevante mensen te bereiken. En dat wil je natuurlijk niet.

tom cepero aan het werk

Voordeel

Door effectieve targeting

De social media kanalen hebben enorm interessante en krachtige manieren van targeting. Zoals mensen die eerder op jouw website zijn geweest maar niks gekocht hebben, maar misschien het mooiste: mensen die lijken op jouw huidige klanten, via hun profiel, gedragingen en interesses online.

Adverteer je wel eens via social media door de welbekende ‘promoot’ knop? Stop daar zo snel mogelijk mee! Die manier van adverteren is schieten met hagel, er zijn zoveel betere manieren om jouw doelgroep te bereiken.

Voordeel

Alles is meetbaar

Het mooie aan adverteren via social media is dat alles meetbaar is. Je ziet precies wat de kosten zijn geweest, hoeveel je betaalt per klik, en wat er qua omzet of leads uit jouw advertenties komt.

ruud-en-rico-binnenwandelend

Bij een webshop zijn de resultaten, de omzet, natuurlijk makkelijk te meten. Verzamel jij leads, dan is dat wat lastiger. In dat geval is het belangrijk dat je alle leads goed documenteert in bijvoorbeeld een CRM systeem. Zo kun je ook in die gevallen aan het eind van de rit precies gaan kijken wat jouw advertenties je opleveren!

kevin schut bellen

Voordeel

Realiseer voorspelbare groei

Dit is misschien nog het mooiste voordeel. Als jij goede advertenties hebt lopen kunnen deze op een geautomatiseerde manier zorgen voor voorspelbare groei. Dit geeft jou zekerheid waarmee jij als bedrijf verder kunt gaan groeien.

Uit ervaring weten we dat social media adverteren voor 9 van de 10 bedrijven kan werken. Heb jij het eerder geprobeerd, maar heeft het niet opgeleverd wat je ervan verwacht had? Dan gaat er waarschijnlijk iets mis!

Enkele voorbeelden van ons werk

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Bekijk wat Boris van ThePhoneLab en Natalia van Haar Concept over onze samenwerking zeggen.

Een paar weetjes over ons

We werken in een klein team

We werken in een team van zo’n vijf professionals.

8+ jaar ervaring

En hebben hierin zo’n 200 mooie merken mogen helpen.

250+ externe professionals opgeleid

We geven digital marketing training namens het College of Multimedia.

(Twee)wekelijkse contactmomenten

We werken op een persoonlijke manier zodat je weet wat er speelt.

We houden niet van lange contracten

Bevalt een samenwerking om welke reden dan ook niet? Dan kun je meteen weer stoppen!