Maak je website beter vindbaar in Google

Wat leuk dat je zit te denken aan SEO! Voor veel bedrijven één van de belangrijkste online kanalen om met hun bedrijf te groeien, en te zorgen voor voorspelbare groei. Wat je precies aan SEO hebt, wie wij hier mee mogen helpen en wie wij zijn lees je hieronder. Geloof je dat allemaal wel en wil je meteen starten met groeien? Vul dan het contactformulier in, dan nemen we binnen één werkdag contact met je op!

Vandaag nog starten met groeien?

Enkele mooie merken die wij met SEO helpen

secwatch logo
vesper tool logo
tpc leadership logo
prdashboard logo
intertrust logo

Zo ga jij jouw concurrenten achter je laten

Voordeel

Jouw website op #1 in Google

Door te werken aan SEO zorg je ervoor dat jouw website op een toppositie in Google terecht komt. Het is belangrijk strategische keuzes te maken in welke zoekwoorden je kiest, want je wil wel zichtbaar worden op woorden die relevant zijn, en waar je klanten uit kunt halen!

searchlab teamoverleg

Besef dat er zo’n 200 elementen zijn die van invloed zijn op je positie in Google. Bedrijven vragen ons vaak waarom ze niet goed zichtbaar zijn in Google, ondanks goede teksten of een mooie URL. Dan is er waarschijnlijk iets mis met de andere 199 SEO elementen!

tom cepero aan het werk

Voordeel

Profiteer lange termijn van meer bezoekers

Zodra je eenmaal goede posities in Google bereikt hebt kun je daar vaak voor lange termijn van profiteren. Zeker als je concurrenten een beetje zitten te slapen kun je soms jarenlang je posities vasthouden.

Zorg er wel voor dat je slim te werk gaat. Als je op #1 in Google staat klikt zo’n 25% door naar je website. Als er op jouw zoekwoord 50 keer gezocht wordt per maand, en je krijgt het voor elkaar op 1 te komen, dan klikken maandelijks zo’n 12 gebruikers door naar je website. Dat is niet veel!

Voordeel

Zorg voor structureel meer business

Door goede zichtbaarheid bereik je meer mensen, en trek je meer mensen naar je website. Samen zorgen we ervoor dat je website goed ingericht is of wordt, zodat de bezoekers ook daadwerkelijk tot aankoop of contactopname over gaan. Alles bij elkaar zul je op deze manier via SEO structureel meer business gaan krijgen.

ruud-en-rico-binnenwandelend

De data die je verzamelt met SEO kan ook erg nuttig zijn voor bijvoorbeeld Google Ads. Als jij weet welke pagina’s relatief goed presteren kun je daar ook mee gaan adverteren, om ook via die weg meer business binnen te halen.

kevin schut bellen

Voordeel

Realiseer voorspelbare groei

Dit laatste punt vinden wij nog het mooiste punt: SEO kan je helpen bij het creëren van voorspelbare groei. Voorspelbare groei is het meest waardevolle wat er is als bedrijf, zodat jij daarop kunt gaan anticiperen om je bedrijf groot te maken.

Probeer wel goed te monitoren wat je concurrenten doen. Zie je bijvoorbeeld dat zij elke maand een hoop backlinks verzamelen, dan kun je er vanuit gaan dat wij ook voor goede posities in Google gaan.

Enkele voorbeelden van ons werk

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Bekijk wat Boris van ThePhoneLab en Natalia van Haar Concept over onze samenwerking zeggen.

Een paar weetjes over ons

We werken in een klein team

We werken in een team van zo’n vijf professionals.

8+ jaar ervaring

En hebben hierin zo’n 200 mooie merken mogen helpen.

250+ externe professionals opgeleid

We geven digital marketing training namens het College of Multimedia.

(Twee)wekelijkse contactmomenten

We werken op een persoonlijke manier zodat je weet wat er speelt.

We houden niet van lange contracten

Bevalt een samenwerking om welke reden dan ook niet? Dan kun je meteen weer stoppen!