Zet je budget op een effectieve manier in

Als je een beetje door onze website heen hebt geklikt zul je gezien hebben dat wij werken aan veel verschillende projecten, waarbij we allerlei verschillende online kanalen inzetten. Hierdoor weten we vrijwel alles van de belangrijkste online kanalen, of het nu gaat om Google Ads, SEO, social media adverteren of e-mailmarketing. Dit is de basis om een goede strategie te bepalen. Hieronder lees je onze kijk hierop, wie wie hiermee helpen en wie we zijn. Geloof je dat wel en wil je meteen beginnen? Vul dan het formulier in! We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Vandaag nog starten met groeien?

Enkele mooie merken die wij met strategie helpen

nibo stone logo
hays logo
whoppah logo
tpc leadership logo
intertrust logo

Zo bepalen wij de juiste strategie

Stap 1

Bespreken van jouw wensen en doelstellingen

Om een goede strategie te bepalen is het belangrijk te weten wat jullie doelstellingen en wensen zijn. Wil je nieuwe klanten vinden? Of liever werken aan de naamsbekendheid? Een andere doelstelling zorgt voor een andere benadering en inzet van je online campagnes.

searchlab teamoverleg

Ook is jouw type bedrijf belangrijk. Ben je een webshop? Dan werk je snel met Google Ads. Ben je een B2B bedrijf in een niche markt? Dan ga je sneller aan de slag met LinkedIn.

tom cepero aan het werk

Stap 2

Een goed vooronderzoek

Wanneer wij jouw doelstellingen weten en bedrijf kennen kunnen we al vrij goed inschatten welke kanalen geschikt kunnen zijn. Maar een goed vooronderzoek helpt om na te gaan of deze aannames ook daadwerkelijk kloppen.

Hebben wij het vermoeden dat Google Ads en SEO belangrijk kunnen zijn? Dan moeten we er wel zeker van zijn dat er voldoende zoekvolume in Google is. Zo niet, dan zullen deze kanalen weinig impact hebben, en kun je misschien beter met een andere kanaal aan de slag gaan.

Stap 3

Inzet van juiste kanalen

Na het vooronderzoek weten we welke kanalen we gaan inzetten. Hier koppelen we vervolgens de juiste next steps aan: soms moet er bijvoorbeeld extra content gemaakt worden of soms moet de website aangepast worden om goede resultaten te gaan boeken.

ruud-en-rico-binnenwandelend

Dit is in feite het laatste voorbereidende werk om daadwerkelijk van start te gaan. Hierbij zullen alle benodigdheden verzameld worden, zoals toegang tot accounts en content.

kevin schut bellen

Stap 4

Van start!

Nu kunnen we daadwerkelijk van start. Wanneer we begonnen zijn hebben we (twee)wekelijks contact om de voortgang en resultaten te bespreken. Zodoende weten we allebei goed wat er gaande is, en of we op de goede weg zitten.

Het contact met onze opdrachtgevers is belangrijk voor ons. Ten eerste omdat we graag willen weten of de resultaten goed genoeg zijn, ten tweede omdat we graag willen weten wat er speelt bij het bedrijf dat we helpen. Regelmatig is het nodig de strategie bij te stellen door veranderende doelstellingen.

Enkele voorbeelden van ons werk

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Bekijk wat Boris van ThePhoneLab en Natalia van Haar Concept over onze samenwerking zeggen.

Een paar weetjes over ons

We werken in een klein team

We werken in een team van zo’n vijf professionals.

8+ jaar ervaring

En hebben hierin zo’n 200 mooie merken mogen helpen.

250+ externe professionals opgeleid

We geven digital marketing training namens het College of Multimedia.

(Twee)wekelijkse contactmomenten

We werken op een persoonlijke manier zodat je weet wat er speelt.

We houden niet van lange contracten

Bevalt een samenwerking om welke reden dan ook niet? Dan kun je meteen weer stoppen!