Website personalisatie

Personaliseer je website voor elke individuele gebruiker

Hoe mooi zou het zijn als je elke individuele gebruiker op je website direct laat zien wat ze zoeken? Of dat je je website aanpast op basis van locatie, apparaat of weerdata specifiek voor die gebruiker? Dat is wat je kunt realiseren door middel van website personalisatie. Heb jij een webshop en schijnt de zon op de locatie van de gebruiker? Toon dan producten die mensen op dat moment willen kopen. Werk jij voor een kinderopvang op meerdere locaties? Toon dan informatie van de locatie die het dichtst bij de locatie van de gebruiker bevindt. Zo vergroot je de kans op succes, en krijg je blije gebruikers op je website.

Waarom wij kunnen helpen?

Sinds de introductie van website personalisatie tools zijn we er voor onze opdrachtgevers mee aan de slag gegaan, in eerste instantie vooral omdat we erg nieuwsgierig waren hoe dit precies in z’n werk ging. Al snel merkten we dat dit hele interessante resultaten op kan leveren. Wist je bijvoorbeeld dat Amazon hun omzet met 10% zag toenemen toen ze gepersonaliseerde productaanbevelingen gingen doen (Business Insider, 2017)? Als jij jullie website van een goede, naar een uitstekende website wil brengen kunnen wij helpen dit voor elkaar te krijgen. Daarbij werken we op een manier dat er altijd een senior en een junior aan een project werken. De senior denkt mee over strategie en lange termijn succes, de junior zorgt voor de juiste dagelijkse uitvoer. Op deze manier kunnen we samen met jou na gaan denken hoe dit het best toepasbaar is voor jullie bedrijf.

Strategie

Wanneer we samen aan de slag gaan is het belangrijk jullie wensen en doelstellingen duidelijk te hebben. Gaan jullie voor brede zichtbaarheid of is conversie toch het belangrijkst? Afhankelijk daarvan kunnen wij beoordelen welke kanalen en targeting methoden het best ingezet kunnen worden. Ook bepalen we samen de belangrijkste key performance indicators. Want naast vertoningen en klikken willen we ook weten wat mensen na het klikken op de website doen. Hoe lang blijven ze, welke pagina’s bekijken ze? Zo kunnen we ons het best een beeld vormen van de kwaliteit van de campagnes.

Wil jij jouw website ook personaliseren? En kijken of we via A/B testen de gebruikerservaring op jullie website kunnen verbeteren? Laten we dan eens brainstormen hoe we dit kunnen toepassen. Laat een berichtje achter via het contactformulier, stuur ons een Whatsappje of bel ons even. Dan kunnen we eens een afspraak inplannen!

Hoe gaan wij te werk?

We leggen je dit graag uit aan de hand van 5 stappen.

Meer weten over Website Personalisatie?

Bel ons even of vul ons contactformulier in. Ruud zal dan bij je terugkomen om te overleggen in hoeverre we elkaar kunnen helpen.

Naar contact
logo

"Een aanrader voor elke MKB of corporate organisatie"