Video- & Display Adverteren

Vergroot je bereik via banners of videoadvertenties via YouTube of bijvoorbeeld NU.nl

Wist je dat YouTube na Google de grootste zoekmachine wereldwijd is? Of dat je 90% van alle websites wereldwijd kunt bereiken met banneradvertenties? Een enorme kans dus om het bereik van jouw bedrijf te vergroten via deze kanalen. Via YouTube kun je bijvoorbeeld skippable videoadvertenties tonen, via Display kun je gebruikers targeten wanneer ze bijvoorbeeld op websites als NU.nl, Telegraaf.nl of Voetbalzone.nl zitten. En het mooie is dat je het gericht doen om alleen jouw doelgroep te bereiken.

Waarom wij kunnen helpen?

De ‘oudjes’ van ons team hebben mee mogen maken toen YouTube en Display adverteren voor het eerst geïntroduceerd werden. Vanaf dat moment werd ermee aan de slag gegaan, zowel voor hele grote als hele kleine opdrachtgevers, we weten dus hoe het in z’n werk gaat, wat erbij komt kijken, en wat de best practices zijn. Daarbij komt dat bij Searchlab, elke opdrachtgever meerdere specialisten toegewezen krijgt. Namelijk een ervaren oudje, voor de strategie en lange termijn succes, en een jonge hond voor de dagelijkse gang van zaken. Op deze manier zorgen we ervoor dat we voor elke opdrachtgever, of deze nu groot of klein is, we te allen tijde de beste resultaten kunnen behalen.

Strategie

Wanneer we samen aan de slag gaan is het belangrijk jullie wensen en doelstellingen duidelijk te hebben. Gaan jullie voor brede zichtbaarheid of is conversie toch het belangrijkst? Afhankelijk daarvan kunnen wij beoordelen welke kanalen en targeting methoden het best ingezet kunnen worden. Ook bepalen we samen de belangrijkste key performance indicators. Want naast vertoningen en klikken willen we ook weten wat mensen na het klikken op de website doen. Hoe lang blijven ze, welke pagina’s bekijken ze? Zo kunnen we ons het best een beeld vormen van de kwaliteit van de campagnes.

Zoals je misschien ook bij onze andere diensten hebt gelezen beperken we ons in veel gevallen niet tot enkel en alleen, in dit geval, video- of display adverteren. We proberen altijd de beste gebruikerservaring te creëren voor onze opdrachtgevers, in dit geval kan dat betekenen dat we ook andere kanalen willen inzetten om kans op succes te vergroten. Zo kunnen we via video- of display advertenties mensen naar de website brengen, maar we weten ook dat in een algemeen gemiddelde, 9 van de 10 mensen jouw website direct weer verlaten zonder dat je ze ooit terugziet. Om mensen te overtuigen toch voor jou te kiezen en niet voor de concurrent kun je deze mensen bijvoorbeeld ook retargeten via social media. Op deze manier bouw je een volledige funnel op en vergroot je kans op succes.

Wil je ook je bereik groter maken onder jouw doelgroep? Voel je niet bezwaard, en stuur ons een berichtje via ons contactformulier, stuur ons een Whatsappje, of bel ons. We brainstormen graag met je over hoe dit toepasbaar is voor jouw bedrijf.

Hoe gaan wij te werk?

We leggen je dit graag uit aan de hand van 5 stappen.

Meer weten over Video- of Display adverteren?

Bel ons even of vul ons contactformulier in. Ruud zal dan bij je terugkomen om te overleggen in hoeverre we elkaar kunnen helpen.

Naar contact
logo

"Een aanrader voor elke MKB of corporate organisatie"