Zoekmachine
optimalisatie - SEO

Word beter gevonden in Google en profiteer op lange termijn van meer bezoekers

Wist je dat een gemiddelde persoon drie tot vier zoekopdrachten per dag uitvoert in Google? Of iemand nu zoekt naar een lokale kapper, de meest betrouwbare Bitcoin marketplace of het lekkerste Instagram-proof vakantiehuisje, veel zoektochten starten in Google. Ook jouw klanten zoeken in Google naar producten of diensten die jullie verkopen. Een mooie kans dus om daarmee aan de slag te gaan.

Waarom wij kunnen helpen?

SEO is ons met de paplepel ingegoten. Door onze ervaring bij grote agencies weten we hoe het spel gespeeld wordt, dankzij onze creativiteit en eigenzinnigheid weten we hoe we het anders kunnen doen dan de gevestigde orde. Hoe we dit voor elkaar krijgen? Ons team bestaat uit ervaren oudjes en de jonge honden. De jonge honden zitten kort op de dagelijkse werkzaamheden, de ervaren oudjes houden zich bewust bezig met alles wat er speelt in het online marketing wereldje, en zijn op de hoogte van alle innovatieve en nieuwste mogelijkheden. Door dit als team wekelijks te bespreken weten onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen.

Strategie

Om de juiste werkwijze te bepalen is het belangrijk dat we eerst samen jullie wensen en doelstellingen bespreken. In de meeste gevallen gaan we puur voor meer sales of leads, in dat geval kijken we eerst waar het laaghangende fruit zit. Wat kunnen we het eerst verbeteren, zodat jullie op relatief korte termijn al wat vruchten kunnen gaan plukken? Daarnaast zullen we samen een lange termijn strategie bepalen, bijvoorbeeld door middel van een contentstrategie of een duurzame linkbuildling strategie. Wat we hiermee bedoelen? Lees vooral even verder naar het stukje over autoriteit!

Het verbeteren van de techniek van websites, een belangrijk SEO onderdeel

Ons team heeft een aantal developers in dienst die dagelijks bezig zijn met bouwen van applicaties, software of websites. En dus ook technische aspecten van websites. Daarom zijn we in staat waar nodig websites qua techniek optimaal in te richten. Onze developers werken overigens vooral voor TheDigitalRebels, dat onderdeel is van Searchlab.

Ten slotte is autoriteit erg belangrijk. Ook wel bekend als linkbuilding

Meestal zijn een optimale techniek en juist geschreven content niet genoeg om tot goede posities in Google te komen. In dat geval zullen er nog links nodig zijn van andere websites naar de jouwe. Wij werken met verschillende strategieën, en kijken simpelweg per opdrachtgever welke manier het verschil moet gaan maken. De meest eenvoudige is dat we links plaatsen in directories, startpagina’s of partnerwebsites. Nu horen we je al denken, startpagina’s? Dat zijn toch geen waardevolle links? Daar zijn we het helemaal mee eens, maar feit is dat dit in sommige gevallen nog steeds prima links zijn om goede posities in Google te krijgen. Voor jou de meest goedkope en eenvoudige manier, en zolang het werkt werkt het. Het enige is dat wij deze manier van linkbuilding niet altijd even duurzaam vinden. We geloven dat Google dit misschien ooit zal afstraffen, daarom werken we ook met een wat ingewikkeldere en meer intensieve, maar effectieve duurzame manier van linkbuilden. Via eigen systemen zijn we in staat websites te vinden die de grootste kans hebben om iets van jou te willen delen, namelijk in de vorm van een link op hun website. Vervolgens zijn we in staat deze websites te benaderen, en is er uiteindelijk enkel nog een akkoord nodig. Deze manier van linkbuilding is intensief, maar duurzaam. Deze links zijn namelijk daadwerkelijk verdiende links: websites plaatsen ze omdat jij iets te melden hebt wat zij als waardevol zien voor hun gebruikers. Je voegt waarde toe aan het internet, iets dat Google ziet als de ideale manier van linkbuilden.

Dan willen we alleen nog even noemen dat we ons niet beperken tot enkel bovenstaande werkzaamheden

Organisch verkeer is een enorm belangrijk kanaal om meer leads of sales binnen te halen. Maar wij zien het ook als voedingsbron voor website personalisatie of marketing automation. Op deze manier ontstaat een grotendeels geautomatiseerd systeem waarbij jullie website voor jullie gaat werken. En jij je kunt focussen op strategie en groei van jullie bedrijf. Neem vooral ook eens een kijkje op onze website personalisatie en marketing automation pagina’s!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje via het contactformulier, maar je kunt ons ook simpelweg een Whatsappje sturen of even bellen. We denken graag met je mee om te kijken hoe jullie dit het best aan kunnen pakken.

Hoe gaan wij te werk?

We leggen je dit graag uit aan de hand van 5 stappen.

Meer weten over SEO?

Bel ons even of vul ons contactformulier in. Ruud zal dan bij je terugkomen om te overleggen in hoeverre we elkaar kunnen helpen.

Naar contact
logo

"Een aanrader voor elke MKB of corporate organisatie"