Diensten

SEO

SEO

Google Ads

Google Ads

Social media adverteren

Social media adverteren

Video- & Display adverteren

Video- & Display adverteren

Marketing automation

Marketing automation

Website personalisatie

Website personalisatie

Web development

Web development

SEO, ook wel Search Engine Optimization

Word beter gevonden in Google of andere zoekmachines

Een gemiddelde persoon voert per dag 3 tot 4 zoekopdrachten uit via Google. Of iemand nu zoekt naar een lokale kapper, de meest betrouwbare Bitcoin marketplace of het lekkerste Instagram-proof vakantiehuisje, veel zoektochten starten in Google. Daarmee kun jij je potentiële klanten gaan bereiken en je business vergroten.

Google Ads

Zet je advertenties op Google

Word gevonden wanneer klanten zoeken naar jouw producten of diensten. En betaal alleen wanneer iemand op je advertentie klikt. Werk je voor een multinational, dan kun je kiezen om bijvoorbeeld in verschillende Europese landen zichtbaar te worden. Werk je voor de lokale patatzaak in Amsterdam-Noord, dan is het misschien beter om alleen zichtbaar te worden binnen bepaalde postcodegebieden.

Adverteren via social media

Bereik je doelgroep via bijvoorbeeld Insta of LinkedIn

Adverteren via social media is enorm interessant. Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en je je doelgroep zo heel gericht kunt gaan bereiken. Zo kun je nieuwe klanten vinden door je bijvoorbeeld te richten op specifieke interesses, maar je kunt ook huidige klanten triggeren om terug te komen om nou eindelijk eens wat te kopen van die nieuwe collectie.

Video- & Display adverteren

Bereik je doelgroep als ze het nieuws lezen op NU.nl of op YouTube zitten

Het mooie hiervan is dat je een enorm bereik kunt creëren. Wil je je doelgroep bekend laten raken met jouw bedrijf? Wil je een nieuw product promoten? Of wil je mensen die al eens eerder bij jou op de website zijn geweest over de streep trekken om terug te komen en iets te kopen? Dan zijn display of videoadvertenties iets voor jou!

Marketing Automation

Laat je website voor je werken en haal meer leads binnen voor jouw bedrijf

Je website laten werken als lead magnet en met je advertenties hierop inspelen. Dat is wat we met marketing automation doen, zoveel mogelijk relevante leads binnenhalen voor jouw bedrijf, zodat jij kunt focussen op sales en groei.

Website Personalisatie

Personaliseer je website voor elke bezoeker en vergroot de kans op succes

Hoe mooi zou het zijn als je je website kunt aanpassen op basis van het weer? Schijnt het zonnetje bij de gebruiker? Speel daar op in door de juiste producten of afbeeldingen te tonen. Of komt iemand op jullie website in de buurt van een van jullie lokale vestigingen? Zet jouw lokale vestiging dan in de picture!

Web Development

Bouw een slimme website die scoort en voor jou het werk doet

Via onze dochteronderneming TheDigitalRebels bouwen we slimme websites die scoren. Deze websites bouwen we SEO proof, en gepersonaliseerd, zodat elke bezoeker informatie ziet waar hij of zij naar op zoek is.